God morgon

Jag brukar inte skriva så mycket här på bloggen av vad jag tänker och känner, men jag vet inte. Kanske behöver jag bara skriva av mig lite eller dela med mig av något. 
 
Jag sitter och tuggar på min frukost och mina tankar snurrar som tusan just nu. Har ni kännt någon gång att ni bara vill börja om på nytt i livet, nästan från noll. För just nu har mitt liv stannat upp. Man känner att man inte kommer någon vart. Och jag vill ju så mycket, jag vill hela tiden ut och upptäcka, utvecklas och allt det där.
 
Men saker behöver brytas och gamla rutiner måste förnyas. Ibland undrar jag hur fan jag ska kunna lämna något jag gillar, även om jag vet att det tär på mig. En hel del!
 
Det tar ju inte en dag att förändra något, även om det går framåt. Alla mina förändringar gör mig starkare än va jag aldrig varit förr. Men en del av mig tappar bort sig och allt blir så svårt. Förstår ni mig?
 
Det är ett mysterium just nu som bara helt enkelt ska lösas.
 
Hoppas alla har en bra söndag, kramis!
 
En fundering | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

mysigt med frukost i sängen :)

#2 - - Maila:

Det är helt okej att skriva. Vilket bara är bra, och utvecklande om något. Jag vill bara säga att jag förstår dig. Och ja allt tar så lång tid, förstår inte. Men har kommit på att i den ständiga strävan efter förändring, så försöker jag hålla fast i något som betyder mycket för mig. Intressen som får mig att bli glad i livet.

Svar: Ååh fina du<3
Ellen Flakk

#3 - - Rebecka:

Jag förstår dig. Jag kan också känna att det inte händer något. Att jag står och stampar. Men jag tror att det är i dessa stunder förändringen börjar. Det är då tankarna på hur man vill att det ska va tar form. Tanken är det första steget i varje förändring.

Svar: Jaa precis!!<3
Ellen Flakk

#4 - - Johanna:

vad gott!

#5 - - Joanna:

Jag förstår dig till 100% Jag är i exakt samma fas just nu, man utvecklas och man gillar inte samma saker och man kanske måste ge upp saker man har gillat eller sluta va med kompisar man har umgåts med. Men man får vara lite ego och tänka på sig själv, vad mår jag bäst av och vad vill jag göra? hur vill jag leva? vill jag plugga och bli läkare eller vill jag resa runt jorden och träffa kändisar, man märker vart man vill komma och vad man måste ge upp för det. Det är en fas i livet som är jobbigt för det tar tid, men håll huvudet högt, tänk positivt och man klarar det <3

#6 - - Isabelle :

Det är modigt att våga göra en förändring! Jag skriver listor hur mitt önskeliv ska vara. Det spelar ingen roll om de är helt galna önskningar..haha.. desto roligare om det slår in. <3
Lycka till med din resa! stor kram

Upp